Kryddersild med dildpesto og kogte kartofler
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
De klassiske sild er her piftet op med en lækker hjemmelavet pesto af dild og pinjekerner. Perfekt til frokostbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld lagen fra sildene, og skær dem i mindre stykker.
Skrub kartoflerne, og kog dem netop møre i letsaltet vand i 12-15 minutter.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Hak dild groft. Rist korianderfrø, fennikelfrø og pinjekerner let på en tør pande, til pinjekernerne er gyldne.
Blend dild, korianderfrø, fennikelfrø, pinjekerner og olie sammen i en foodprocessor.
Anret sild i små skåle. Skær kartofler i skiver, og anret dem på et fad med rødløg og dildpesto. Byd rugbrød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk