Kryddersild med dildpesto og kogte kartofler

De klassiske sild er her piftet op med en lækker hjemmelavet pesto af dild og pinjekerner. Perfekt til frokostbordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Hæld lagen fra sildene, og skær dem i mindre stykker.
Skrub kartoflerne, og kog dem netop møre i letsaltet vand i 12-15 minutter.
Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Hak dild groft. Rist korianderfrø, fennikelfrø og pinjekerner let på en tør pande, til pinjekernerne er gyldne.
Blend dild, korianderfrø, fennikelfrø, pinjekerner og olie sammen i en foodprocessor.
Anret sild i små skåle. Skær kartofler i skiver, og anret dem på et fad med rødløg og dildpesto. Byd rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar