Kryddermarinerede jordbær med ricottacreme

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Ricotta er en italiensk friskost, som fås i de fleste supermarkeder, og den passer fortrinligt til de marinerede jordbær.

Ingredienser

Sådan gør du

Nip jordbærrene, skær dem i halve, og læg dem i en stor skål.
Bland rørsukker og kanel i en anden skål. Stød de hele peberkorn i en morter. Riv appelsinskallen fint.
Bland knuste peberkorn og appelsinskal med kanelsukkeret. Hæld halvdelen af kanelsukkerblandingen over jordbærrene. Ryst skålen, så kanelsukkeret fordeler sig jævnt. Dryp med balsamico.
Lad jordbærrene marinere ved stuetemperatur i ½-1 time.
Rør ricotta sammen med Amaretto og resten af kanelsukkerblandingen.
Fordel ricottaen i små glas, og top med de kryddermarinerede jordbær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar