Krydderkage med kaffefrosting og karamel

20. oktober 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Den klassiske krydderkage får en helt ny dimension, når den fyldes med lækker kaffefrosting og pyntes med karamel.

Ingredienser

Udstyr

2 springforme, ca. 16 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 170°. Beklæd bunden af de 2 springforme med bagepapir, og smør formenes sider.
Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en elpisker i en skål. Pisk æg i. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk citronsaft, yoghurt og vaniljekorn i dejen. Sigt mel, krydderier, natron og bagepulver sammen i en anden skål, og vend det i dejen.
Fordel dejen i springformene. Bag kagebundene i ovnen i ca. 25 minutter. Lad dem afkøle helt i formene.
Pisk smør luftigt i en skål, og tilsæt flormelis lidt ad gangen under piskning. Pisk, til frostingen er lys og luftig. Vend kaffe, salt, vaniljeekstrakt og dulce de leche i.
Saml de 2 kagebunde med et tykt lag frosting, og fordel resten af frostingen på toppen.
Pynt med karamelsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar