Krustader med krebsehaler
30. juni 2023
af
Nadia Mathiasen.
Foto: Columbus Leth
Krustader er hurtig og velsmagende fingermad til fester og andre sociale sammenkomster. Her er de lavet med et fyld på krebsehaler rørt op med cremefraiche, mayonnaise, citron og purløg.
Bemærk
Du kan købe krustader i velassorterede supermarkeder. Alternativt kan du bruge små tartelet- eller tærteskaller eller vol-au-vents i ministørrelse.
Ingredienser
Sådan gør du
Afdryp krebsehalerne i en sigte.
Skyl og snit purløg, og sæt en smule til side til pynt. Bland resten med cremefraiche og mayonnaise. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber, og vend krebsehalerne i.
Fordel fyldet i krustaderne, pynt med purløg og plukket kørvel, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk