Krustader med krebsehaler

30. juni 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Krustader er hurtig og velsmagende fingermad til fester og andre sociale sammenkomster. Her er de lavet med et fyld på krebsehaler rørt op med cremefraiche, mayonnaise, citron og purløg.

Bemærk
Du kan købe krustader i velassorterede supermarkeder. Alternativt kan du bruge små tartelet- eller tærteskaller eller vol-au-vents i ministørrelse.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp krebsehalerne i en sigte.
Skyl og snit purløg, og sæt en smule til side til pynt. Bland resten med cremefraiche og mayonnaise. Smag dressingen til med citronsaft, salt og peber, og vend krebsehalerne i.
Fordel fyldet i krustaderne, pynt med purløg og plukket kørvel, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar