Kroketter med svinekød
20. august 2019
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Kroketter kommer i mange varianter. Denne er med en fars af svine- og kalvekød - den minder derfor lidt om en sprød frikadelle. Dét er bare godt!
Bemærk
Hviletid: 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær baconen i små tern, og steg dem lidt på en pande. De må ikke blive sprøde.
Skær løg og hvidløg i små tern, og steg dem sammen med den let stegte bacon i 4 minutter.
Tilsæt det hakkede kød, brun det af, krydr med muskat, salt og peber. Tag kødblandingen af panden, og rør den med mel, mælk og æg til en fast fars. Stil den på køl i 1 time.
Pisk æggene sammen med mælk, og drys pankorasp ud på en tallerken. Form farsen til aflange pølser, dyb dem i æggeblandingen, og vend dem i pankoraspen.
Steg kroketterne gyldne alle sider i olie.
Rør cremefraiche, estragoneddike, sennep, hakket estragon, salt og peber sammen til en dressing og servér den til de sprøde kroketter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk