Krebsehalesalat med avocado

11. juni 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

En simpel salat, der smager skønt på et stykke brød. Tag den med på picnic eller servér den som en del af påskefrokosten.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv peberrod. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske.
Skær avocadokødet i tern. Hak dilden groft.
Vend krebsehalerne med citronsaft og salt.
Vend forsigtigt olie, peberrod, avocado og dild i, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar