Krebsehalesalat med avocado
11. juni 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
En simpel salat, der smager skønt på et stykke brød. Tag den med på picnic eller servér den som en del af påskefrokosten.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv peberrod. Flæk avocadoen, fjern stenen, og skrab kødet ud med en ske.
Skær avocadokødet i tern. Hak dilden groft.
Vend krebsehalerne med citronsaft og salt.
Vend forsigtigt olie, peberrod, avocado og dild i, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk