Krebsehalebidder
9. september 2022
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Maria Fabricius Tegner
De her lækre hapser, som består af sprødt hvidløgskrydret brød med en mild og saftig skaldyrssalat ovenpå, er væk på højst to mundfulde, så lav hellere rigeligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Lav to cirkler på størrelse med en skive agurk af hvert stykke brød. Brug en udstikker eller et glas.
Bland olie og presset hvidløg. Smør det på begge sider af brødene, og rist dem let gyldne på en pande.
Afdryp krebsehalerne i en sigte.
Bland cremefraiche, mayonnaise, sennep og citronsaft til en ensartet konsistens.
Hak purløg og dild fint. Bland dem med dressingen, og vend krebsehalerne i. Smag til med salt og peber.
Læg en agurkeskive oven på hver brødskive, og en skefuld krebsehalesalat oven på. Pynt med lidt et stykke avocado og evt. lidt dild.
Tip!
Resterne af brødet kan du f.eks. bruge til brødcroutoner. Skær dem i tern, og læg dem i en frysepose sammen med olie og presset hvidløg eller andre krydderier. Massér olien ind i brødet, og rist dem derefter sprøde på en pande eller i ovnen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk