Krebsefrikadeller med purløgscreme

6. december 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

De delikate krebsehaler sætter prikken over i'et i de sprøde fiskefrikadeller. Servér dem til frokost med purløgscreme og hårdt ristet rugbrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Hak krebs og sej fint i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend til en fast fars.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande, til de er sprøde og gyldenbrune, ca. 3 minutter på hver side.
Rør cremefraiche sammen med klippet purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér purløgscremen til dellerne sammen med ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar