Krebsefrikadeller med purløgscreme
6. december 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De delikate krebsehaler sætter prikken over i'et i de sprøde fiskefrikadeller. Servér dem til frokost med purløgscreme og hårdt ristet rugbrød.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak krebs og sej fint i en foodprocessor. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend til en fast fars.
Form farsen til frikadeller, og steg dem i olie på en pande, til de er sprøde og gyldenbrune, ca. 3 minutter på hver side.
Rør cremefraiche sammen med klippet purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.
Servér purløgscremen til dellerne sammen med ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk