Krebinetter og bagt butternutsquash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
En moderne udgave af de klassiske krebinetter: Her får du dem med bagt butternutsquash med chorizo, der giver en blød konsistens og krydret smag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skyl butternutsquashen, halvér den på langs, og fjern kernerne. Skær den i skiver, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med spidskommen, chiliflager, salt og peber.
Hæld væden fra kikærterne. Skær chorizo i skiver. Drys chorizo og kikærter ud over butternutsquashen. Steg blandingen i ovnen i ca. 25 minutter, til butternutsquashen er mør.
Skyl og tør spinaten. Vend spinaten rundt med græskarblandingen, når den kommer ud af ovnen. Pynt med plukket koriander.
Form kødet til krebinetter. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken, og bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend krebinetterne i æg og herefter i rasp.
Steg dem i smør og olie på en pande i 4-5 minutter på hver side ved middel varme.
Servér sammen med den bagte butternutsquash.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk