Krebinetter og bagt butternutsquash

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

En moderne udgave af de klassiske krebinetter: Her får du dem med bagt butternutsquash med chorizo, der giver en blød konsistens og krydret smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°.
Skyl butternutsquashen, halvér den på langs, og fjern kernerne. Skær den i skiver, og fordel skiverne på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, og krydr med spidskommen, chiliflager, salt og peber.
Hæld væden fra kikærterne. Skær chorizo i skiver. Drys chorizo og kikærter ud over butternutsquashen. Steg blandingen i ovnen i ca. 25 minutter, til butternutsquashen er mør.
Skyl og tør spinaten. Vend spinaten rundt med græskarblandingen, når den kommer ud af ovnen. Pynt med plukket koriander.
Form kødet til krebinetter. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken, og bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken. Vend krebinetterne i æg og herefter i rasp.
Steg dem i smør og olie på en pande i 4-5 minutter på hver side ved middel varme.
Servér sammen med den bagte butternutsquash.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar