Krebinetter med tatarsauce og lynstegt spidskål
27. juli 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Krebinetter er en mormorklassiker, men her serverer vi dem med lidt nyt tilbehør i form af stegt spidskål og en syrlig dressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløget, og hak det fint. Hak drueagurk og kapers groft. Skyl og hak persille og dild.
Rør mayonnaise, sennep og cremefraiche sammen i en skål. Tilsæt rødløg, drueagurk, kapers, dild og persille, og smag tatarsaucen til med salt og peber. Sæt tatarsaucen på køl i mindst 30 minutter før servering.
Form kødet til 4 krebinetter, vend dem i en dyb tallerken med grahamsmel, og krydr med salt og peber.
Steg krebinetterne i smør og olie på en pande i ca. 10 minutter i alt, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler. Steg dem i olie på en pande ved høj varme i 5 minutter, til de falder let sammen og er gyldne. Krydr med salt.
Servér krebinetter med spidskål, tatarsauce og citronbåde, og pynt med dild.
Tip!
Servér med kogte kartofler, hvis du ønsker et mere mættende måltid.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk