Krebinetter med kartoffelbåde og tomatsalat
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
En lækker italiensk udgave af krebinetter, der her serveres med kartofler bagt i ovnen og tomatsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210º. Skyl kartoflerne, men behold skrællen på. Skær kartoflerne i både, og vend dem med lidt olie, salt og peber. Fordel dem i et jævnt lag på en bageplade beklædt med bagepapir.
Steg kartoffelbådene i ovnen i ca. 35 minutter, til de er gyldne, sprøde og møre.
Skyl og hak persillen fint. Rør kødet med persille, ⅔ af parmesanen, salt og peber.
Form farsen til 4 lige store krebinetter, og vend dem evt. i lidt hvedemel. Opvarm en pande med olie, og steg krebinetterne i 6-7 minutter på hver side, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl og tør rucolasalaten. Skyl tomaterne, og skær dem i halve. Vend rucola og tomater sammen med lidt olie og eddike, drys med den sidste ⅓ friskhøvlede parmesan, og krydr med salt og peber. Servér salaten som tilbehør til krebinetter og kartoffelbåde.
Tip!
Hvis du savner lidt dip til kartoflerne, kan du røre en kold urtesauce af 2½ dl cremefraiche 18 %, 1 fed presset hvidløg, 1 bundt klippet purløg, salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk