Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter er klassisk hverdagsmad, som de fleste kan lide. Prøv dem med en grøntsagsstuvning til.

Bemærk
Når du skal bruge bouillon, kan du lave den enten af bouillonterninger eller af koncentreret fond fra flaske.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub eller skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Form lige store kugler af kødet. Tryk dem flade, og vend dem i sammenpisket æg. Vend dem derefter i rasp, og krydr med salt og peber.
Brun krebinetterne godt på begge sider i smør og olie på en pande. Skru ned, og steg dem færdige i ca. 5 minutter på hver side.
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Del blomkålen i små buketter. Bring kalvebouillon i kog i en gryde, og kog gulerødder og blomkål i 3-4 minutter, så de stadig har lidt bid.
Placér en tallerken med smør og mel over gryden, og rør det sammen til en melbolle.
Læg melbollen ned til grøntsagerne, og tilsæt mælk lidt ad gangen. Rør, til saucen er tyk og jævn, og smag til med sukker, salt, peber og en smule fintrevet muskatnød.
Vend ærterne i stuvningen, og giv dem et hurtigt opkog.
Skyl og hak persille fint. Drys stuvningen med persille, og servér som tilbehør til krebinetterne sammen med de kogte kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: wichmann + bendtsen photography

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar