Krebinetter med grøntsagsspaghetti og dip
1. juni 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: Henrik Freek
Krebinetter er rigtig retromad, men med grøntsagsspaghetti som trendy tilbehør er du sikker på at få et sundt og mættende måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kødet i en skål. Tag lidt af den hakkede persille og merian fra til den kolde dip og pynt, og ælt resten af urterne ind i kødet.
Form store krebinetter. Vend dem i rasp blandet med salt og peber, og tryk det godt fast.
Brun krebinetterne på begge sider i smør og olie på en pande. Dæmp varmen, og steg dem 4-5 minutter på hver side.
Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem stå 5-10 minutter. Hæld vandet fra.
Skyl squashen, skræl gulerødderne, og skær herefter grøntsagerne i lange, spaghettitynde strimler (se tip).
Vend nudler og grøntsagsstrimler med olie, citronsaft, salt og peber.
Rør flødeost sammen med mælk og lidt hakket purløg, persille og merian.
Anret krebinetter oven på grøntsspaghettien, drys med persille og merian, og servér den kolde flødeostedip til.
Tip!
Til at lave de fine grøntsagsstrimler kan du bruge en tyndskræller med takker, en spiralizer eller et mandolinjern.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk