Krebinetter med flødekogte gulerødder

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Klassiske krebinetter med flødekogte gulerødder, der er en ny og spændende måde at servere gulerødder på.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.
Pil skalotteløgene, og hak dem groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde bjælker på langs. Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løg og gulerødder i ca. 5 minutter ved middel varme, uden at de tager farve.
Tilsæt sennep, estragon og fløde, og lad det småkoge, til fløden er tyk og cremet, og gulerødderne er møre med lidt bid. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Form det hakkede kød til krebinetter, og vend dem i en blanding af grahamsmel, salt og peber.
Opvarm en pande med olie, og steg krebinetterne i ca. 3 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Anret krebinetterne med kartofler og flødekogte gulerødder, og top med frisk estragon.

Tip!

De flødekogte gulerødder smager også godt som tilbehør til frikadeller, hakkebøffer eller stegt kylling.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar