Krebinetter med flødekogte gulerødder
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Klassiske krebinetter med flødekogte gulerødder, der er en ny og spændende måde at servere gulerødder på.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand.
Pil skalotteløgene, og hak dem groft. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde bjælker på langs. Opvarm en dyb (sautere)pande med olie, og steg løg og gulerødder i ca. 5 minutter ved middel varme, uden at de tager farve.
Tilsæt sennep, estragon og fløde, og lad det småkoge, til fløden er tyk og cremet, og gulerødderne er møre med lidt bid. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og peber.
Form det hakkede kød til krebinetter, og vend dem i en blanding af grahamsmel, salt og peber.
Opvarm en pande med olie, og steg krebinetterne i ca. 3 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Anret krebinetterne med kartofler og flødekogte gulerødder, og top med frisk estragon.
Tip!
De flødekogte gulerødder smager også godt som tilbehør til frikadeller, hakkebøffer eller stegt kylling.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på krebinetter med klassisk tilbehør
Powered by Froala Editor