Krebinetter med cremede kokosskokker
9. juni 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Spidskål og jordskokker i cremet og spicy kokossauce er et friskt og asiatisk inspireret alternativ til de klassiske flødekartofler. Spis det for eksempel som tilbehør til krebinetter eller andet stegt kød, og servér en sprød salat ved siden af.
Ingredienser
Sådan gør du
Form kødet til 2 bøffer. Vend dem i sammenpisket æg og dernæst en blanding af rugmel, salt og peber. Steg dem i olivenolie og smør i 5-7 minutter på hver side.
Tænd ovnen på 200°.
Skær jordskokker i tynde skiver, og snit spidskål fint.
Bland jordskokker og spidskål med kokosmælk, revet ingefær og finthakket chili i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber.
Bag retten i 20 minutter. Vend et par gange undervejs. Hak hasselnødderne groft, og drys halvdelen over retten i ovnen. Bag den færdig i ca. 20 minutter, til jordskokkerne er møre.
Riv gulerødder og æble. Snit spidskål fint. Vend det med citronsaft og sukker, og smag til. Drys hasselnødder over ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk