Krebinetter med bagte søde kartofler

12. marts 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Skift det sædvanlige tilbehør til sprøde og saftige krebinetter ud med bagte søde kartofler toppet med en frisk cremefraichedressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 45-60 minutter, til de er helt møre.
Bland de to slags kød, og form det til 4 bøffer.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg krebinetterne i smør på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil og pres hvidløg, og riv citronskallen fint. Rør det sammen med citronsaft, cremefraiche, salt og peber.
Skær et snit i de søde kartofler, og top dem med cremefraichedressing og persille. Servér med krebinetter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar