Krebinetter med bagte søde kartofler

Skift det sædvanlige tilbehør til sprøde og saftige krebinetter ud med bagte søde kartofler toppet med en frisk cremefraichedressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 45-60 minutter, til de er helt møre.
Bland de to slags kød, og form det til 4 bøffer.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg krebinetterne i smør på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil og pres hvidløg, og riv citronskallen fint. Rør det sammen med citronsaft, cremefraiche, salt og peber.
Skær et snit i de søde kartofler, og top dem med cremefraichedressing og persille. Servér med krebinetter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
12. marts 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar