Krebinetter med bagte søde kartofler
12. marts 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Skift det sædvanlige tilbehør til sprøde og saftige krebinetter ud med bagte søde kartofler toppet med en frisk cremefraichedressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl de søde kartofler, og prik huller i dem med en gaffel.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen i 45-60 minutter, til de er helt møre.
Bland de to slags kød, og form det til 4 bøffer.
Pisk ægget sammen i en dyb tallerken. Bland rasp, salt og peber i en anden dyb tallerken.
Vend først bøfferne i æg og dernæst i rasp. Steg krebinetterne i smør på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Pil og pres hvidløg, og riv citronskallen fint. Rør det sammen med citronsaft, cremefraiche, salt og peber.
Skær et snit i de søde kartofler, og top dem med cremefraichedressing og persille. Servér med krebinetter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk