Kransekager med pistacie
27. december 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Lars Ranek
De lækre kransekagetoppe har en sprød bund af mørk chokolade, og drys af pistacienødder på toppen. Nyd dem kl. 24 til champagnen.
Ingredienser
Udstyr
evt. en sprøjtepose med stor tylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Ælt marcipan, flormelis og honning sammen, og tilsæt æggehviden lidt ad gangen – massen skal være fast.
Kom massen i en sprøjtepose med stor tylle (eller en pose, hvor du klipper et lille hul),og sæt den i små toppe på en bageplade med bagepapir. Pynt med hakkede pistacienødder.
Bag toppene midt i en 210° varm ovn i 5-6 minutter. Lad dem køle af på pladen.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp kransekagernes bund i chokoladen. Lad dem køle af på bagepapir.
Tip!
Du kan sagtens fryse kransekagerne både med eller uden chokolade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk