Kransekager med nødder og nougat
28. november 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Hjemmelavede kransekager er et must i juletiden eller til nytår. Det lækre kransekagekonfekt med nødder og nougat er hurtig at lave og vil med garanti imponere gæsterne!
Ingredienser
Udstyr
en sprøjtepose med stjernetylle
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rør marcipan sammen med flormelis. Tilsæt æggehvider, og rør massen godt sammen.
Hak hasselnødderne helt fint, og bland dem i dejen.
Fyld massen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt små toppe ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Form nougat til små kugler med hænderne.
Tryk en nougatkugle ned i hver kransekage efterfulgt af en hel hasselnød.
Bag toppene i ovnen i 10 minutter, til de er gyldne. Afkøl dem på en bagerist. Sigt flormelis over de kolde kager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk