Kransekagekonfekt med kirsebær

Kransekagekonfekt fungerer perfekt som afslutning på en heftig julefrokost. De små, saftige kager holder sig friske længe og kan serveres både lune og kolde.

Kransekagekonfekt med kirsebær
0-30 min.

(2)

15. december 2022 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth

Ingredienser

stk.

Kransekagekonfekt med kirsebær

marcipan
250 g
æggehvider
½ dl
flormelis
2½ spsk.
syltede kirsebær
14

Sådan gør du

Kransekagekonfekt med kirsebær

Tænd ovnen på 175° varmluft. Pisk marcipan sammen med æggehvide og flormelis til ensartet og lind konsistens.
Fyld massen i en sprøjtepose (evt. med stjernetylle), og sprøjt ca. 14 små, fine konfektstykker ud på en bageplade med bagepapir.
Top med kirsebær, og bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, men stadig saftige indeni. Afkøl helt, og servér dem kolde eller ved stuetemperatur.

Tip!

Du kan også toppe kransekagerne med en valnød i stedet for kirsebær.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'