Kransekagekonfekt med kirsebær
15. december 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Kransekagekonfekt fungerer perfekt som afslutning på en heftig julefrokost. De små, saftige kager holder sig friske længe og kan serveres både lune og kolde.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175° varmluft. Pisk marcipan sammen med æggehvide og flormelis til ensartet og lind konsistens.
Fyld massen i en sprøjtepose (evt. med stjernetylle),og sprøjt ca. 14 små, fine konfektstykker ud på en bageplade med bagepapir.
Top med kirsebær, og bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, men stadig saftige indeni. Afkøl helt, og servér dem kolde eller ved stuetemperatur.
Tip!
Du kan også toppe kransekagerne med en valnød i stedet for kirsebær.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk