Kransekagekonfekt med kirsebær
Kransekagekonfekt fungerer perfekt som afslutning på en heftig julefrokost. De små, saftige kager holder sig friske længe og kan serveres både lune og kolde.

0-30 min.
(2)
15. december 2022 af Louisa LorangFoto: Columbus Leth
Ingredienser
stk.
Kransekagekonfekt med kirsebær
- marcipan
- 250 g
- æggehvider
- ½ dl
- flormelis
- 2½ spsk.
- syltede kirsebær
- 14
Sådan gør du
Kransekagekonfekt med kirsebær
Tænd ovnen på 175° varmluft. Pisk marcipan sammen med æggehvide og flormelis til ensartet og lind konsistens.
Fyld massen i en sprøjtepose (evt. med stjernetylle), og sprøjt ca. 14 små, fine konfektstykker ud på en bageplade med bagepapir.
Top med kirsebær, og bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, men stadig saftige indeni. Afkøl helt, og servér dem kolde eller ved stuetemperatur.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner