Kransekagekonfekt med kirsebær

15. december 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Kransekagekonfekt fungerer perfekt som afslutning på en heftig julefrokost. De små, saftige kager holder sig friske længe og kan serveres både lune og kolde.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175° varmluft. Pisk marcipan sammen med æggehvide og flormelis til ensartet og lind konsistens.
Fyld massen i en sprøjtepose (evt. med stjernetylle),og sprøjt ca. 14 små, fine konfektstykker ud på en bageplade med bagepapir.
Top med kirsebær, og bag kagerne i ovnen i 10-15 minutter, til de er gyldne, men stadig saftige indeni. Afkøl helt, og servér dem kolde eller ved stuetemperatur.

Tip!

Du kan også toppe kransekagerne med en valnød i stedet for kirsebær.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar