Kransekagekonfekt med hindbærmarmelade

19. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

Kransekage kan serveres året rundt og smager godt både til en kop kaffe eller et glas champagne.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør flormelis og æggehvide sammen i en skål – det skal ikke piskes, men blot røres sammen. Riv marcipan groft, og ælt den sammen med æggehvideblandingen til en ensartet masse.
Tænd ovnen på 200°. Fyld kransekagemassen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt 16 små runde kranse ud på en bageplade med bagepapir. Fyld hullet i kransen ud med kransekagemasse, så der er plads til lidt fyld i midten.
Fyld hindbærmarmelade i en sprøjtepose, og sprøjt lidt marmelade ned i fordybningen på hver kransekage. Hak mandler fint, og drys dem over kransekagestykkerne.
Sæt kransekagerne ind i ovnen, og sæt en ekstra bageplade nedenunder, så kransekagerne ikke bliver mørke i bunden. Bag dem i ca. 10 minutter, til de er let gyldne. Afkøl dem helt på en bagerist. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar