Kransekage med limoncello

1. september 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Her får den klassiske kransekagekonfekt et strejt af limoncello, som er en italiensk citronlikør, der gør kagerne let syrlige – det passer rigtig godt til de søde kagestykker.

Ingredienser

Sådan gør du

Riv skallen, og pres saften af citronen.
Blend marcipan, flormelis, æggehvide, limoncello, citronskal og citronsaft i en foodprocessor.
Tril små kugler af massen på størrelse med en femkrone, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand imellem.
Pres en hasselnød ned i hver kugle. Bag kagerne i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter.
Sigt flormelis over de afkølede kager.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar