Kransekage med limoncello
1. september 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Her får den klassiske kransekagekonfekt et strejt af limoncello, som er en italiensk citronlikør, der gør kagerne let syrlige – det passer rigtig godt til de søde kagestykker.
Ingredienser
Sådan gør du
Riv skallen, og pres saften af citronen.
Blend marcipan, flormelis, æggehvide, limoncello, citronskal og citronsaft i en foodprocessor.
Tril små kugler af massen på størrelse med en femkrone, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir med god afstand imellem.
Pres en hasselnød ned i hver kugle. Bag kagerne i ovnen ved 200° i ca. 10 minutter.
Sigt flormelis over de afkølede kager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Italiensk opskrift på cannoli-kager