Kransekage med lakrids
14. december 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lakridsen gør denne variant knap så sød som den klassiske kransekage. Pynt de rustikke kransekagestykker med en tyk, hvid glasur.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør marcipan og sukker sammen med elpisker i en skål.
Tilsæt æggehvide og lakridspulver, og pisk det godt sammen.
Del kransekagemassen i det antal stykker, du ønsker. Tril dem til små pølser, og tryk dem let flade.
Sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 230° i 6-8 minutter. Lad dem køle af på pladen.
Rør æggehvide og flormelis sammen. Hæld glasuren i en sprøjtepose, og pynt kagerne med glasur.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk