Krabbetoast på grøn salat
23. februar 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Start middagen med en simpel salat toppet med sprøde krabbetoasts. Nem luksus!
Ingredienser
Sådan gør du
Rør krabbekødet sammen med mayonnaise i en skål, og krydr med tabasco. Rør hakket purløg i, og smag til med salt.
Skær brødet i skiver, og steg dem i olie på en pande. Drys med lidt salt.
Skyl salaten, og snit den groft. Skyl fennikel, og skær den i tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern. Pluk dilden groft. Anret det hele på et fad.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i skiver. Fordel dem over salaten. Krydr salaten med salt og peber.
Rør honning, citronsaft, eddike og olie sammen i en skål. Rør birkes i. Dryp dressingen over salaten
Top de lune toasts med krabbesalat lige inden servering. Læg dem oven på salaten, drys med hakket purløg, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk