Krabbepandekager med avocadosalsa
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
De små krabbepandekager kan evt. steges på forhånd. Giv dem i så fald et hurtigt skud varme i ovnen lige før servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og mælk sammen i en skål. Tilsæt de 2 slags mel, og pisk til en glat dej. Hak koriander fint. Vend koriander, krabbekød og salt i dejen, og rør rundt.
Steg små pandekager i olie på en stor pande, indtil de er brune og sprøde på begge sider.
Skræl avocadoerne, fjern stenene, og skær avocadokødet i små firkanter.
Skær agurk, peberfrugter og chili i fine tern, og vend det forsigtigt med avocado, jordnøddeolie, friskpresset limesaft og chiliflager.
Anret lune krabbepandekager med frisk avocadosalsa ovenpå.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk