Krabbe med peber og chili
24. april 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Der er skruet godt op for styrken i denne ret med krabbe, peber og chili i gode mængder. Servér lidt frisk lime og koriander til, så retten får den helt rigtige balance.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk krabbekløerne, så kødet bliver synligt. Knus peberkornene, og steg dem i olie i en tykbundet pande ved høj varme, til det dufter kraftigt. Tilsæt brun farin, og karamellisér peberet uden at brænde sukkeret.
Halvér halvdelen af limefrugterne, og pres saften. Hæld limesaften, soja og sød chilisauce i peberblandingen, og rør, så det bliver en sirup.
Skær peberfrugt, vandspinat, chili og forårsløg i grove stykker, og tilsæt det sammen med krabbekløerne. Bland det godt med siruppen ved høj varme i ca. 1-2 minutter.
Servér med frisk koriander og limebåde.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk