Koteletter på grill med lækkert tilbehør
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Disse grillede koteletter er både saftige og smagfulde, og serveret med bagte pærer og tahincreme har du et måltid, du sagtens kan forkæle gæster med.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skyl kikærterne i en sigte, og læg dem i en bradepande. Skær pærerne i både, og læg dem i bradepanden. Drys med hakket rosmarin og fennikelfrø, og dryp med olivenolie. Sæt bradepanden i ovnen i 20 minutter.
Læg tranebærrene i en skål, og hæld kogende vand over. Lad dem trække, mens kødet steges.
Riv citronskallen fint. Pil hvidløget, og hak det fint. Rør citronskal sammen med hvidløg og sirup, og pensl svinekoteletterne med blandingen.
Steg koteletterne i lidt olie på en varm grillpande (eller på havegrillen) i 4-5 minutter på hver side.
Rør tahin og yoghurt godt sammen med vand fra de udblødte tranebær. Hæld resten af vandet fra tranebærrene.
Skyl og tør rucola. Vend de udblødte tranebær og rucola rundt med de bagte pærer og kikærter. Servér som tilbehør til koteletterne med tahincreme til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk