Koteletter og spinatsalat med hindbær og marinerede løg

Den krydrede marinade til koteletterne spiller godt sammen med friske hindbær, og giver den klassiske danske ret et sommerligt udtryk.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg koteletterne på en tør pande med fedtkanten nedad. Brun derefter kødet på begge sider. Læg koteletterne i et ovnfad.
Skræl ingefæren, og riv ingefær og hvidløg fint. Skyl og snit chilien fint. Pres saften af limefrugten.
Rør ingefær, hvidløg og chili sammen med sukker, fiskesauce og limesaft. Fordel marinaden på koteletterne i ovnfadet, og steg dem i en 175° varm ovn i ca. 12 minutter.
Kog hindbæreddike sammen med sukker, til sukkeret er opløst. Pil løgene, og skær dem i tynde både.
Lad løgbådene koge i hindbæreddikelagen et par minutter. Tag det fra varmen.
Skrub gulerødderne, skær toppen af, og halvér dem på langs. Kog dem i saltet, spilkogende vand i ½-1 minut, så de stadig har bid.
Skyl og nip spinaten. Anret spinaten med gulerødder og hele hindbær. Dryp de marinerede løg og marinade over.
Servér salaten som tilbehør til koteletterne med groft brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar