Koteletter og smørstegt selleri med linser
12. december 2019
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Det betaler sig at købe gode koteletter med skaft − du får både mere saftighed og mere smag for pengene.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl linserne i koldt vand. Kog dem i en gryde med grøntsagsbouillon efter anvisningen på pakken. Afdryp dem i en sigte.
Skræl sellerien, og skær den i grove tern. Steg selleriternene i smør på en pande, til de er gyldne og møre.
Hak valnødderne groft. Lad valnødder og kogte, afdryppede linser stege med på panden ganske kort. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Dup koteletterne tørre, og krydr dem med salt og peber. Steg koteletterne i olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.
Skyl æblet, og skær det i tern. Skyl og tør persille, og hak den groft. Vend æbletern og persille sammen med selleriblandingen, og servér salaten til koteletterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk