Koteletter og salat med grønkål, blommer og feta
17. januar 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Salaten er så saftig, knasende og lækker, at den snildt kan fungere som et måltid i sig selv. Men en kotelet med grillstriber er nu skønt selskab.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningen på emballagen.
Skyl grønkålen, rib bladene af, og hak dem fint. Skyl blommerne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde både.
Vend grønkål, blommer og rødløg sammen med honning og eddike i en skål, og lad det trække i 5 minutter.
Vend kogt og let afkølet quinoa sammen med grønkålen. Dryp med citronsaft og olie, og drys med grofthakkede mandler.
Anret salaten på et fad, og top med blommer, smuldret feta og ærtespirer.
Pensl koteletterne med olie, og drys rosmarinblade, salt og peber over kødet.
Steg koteletterne på en (grill)pande i 2-3 minutter på hver side, afhængigt af tykkelse. Servér koteletterne med salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk