Koteletter og rødbedesalat med pærer
26. september 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Rødbeder og pærer klæder hinanden godt i denne smagfulde salat med sennepsdressing. Her serveret som tilbehør til møre koteletter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl rødbederne, og skær dem i tynde skiver - f.eks. på et mandolinjern. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Skyl pærerne, og skær dem i tynde både. Skyl salaten, og pluk den groft.
Riv citronskallen fint, og pres saften ned i en skål. Rør citronsaft sammen med sennep, honning, cremefraiche, olie, salt og peber til en dressing.
Vend rødbeder og rødløg sammen med citronskal, olie og salt i en skål.
Anret salaten på et fad, og fordel rødbeder og rødløg ovenpå. Dryp sennepsdressing over salaten, og top med pærer og ristede græskarkerner.
Pluk timianbladene fra kvistene.
Steg koteletterne i olie og smør på en pande i 1-2 minutter på hver side, og krydr med timian, salt og peber undervejs.
Servér stegte koteletter med rødbedesalat og evt. ovnbagte kartofleri både.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk