Koteletter med stegte søde kartofler og purløgscreme

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Søde kartofler har en lidt anden smag og konsistens end almindelige kartofler og kan være en dejlig variation.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225º. Skræl de søde kartofler, og skær dem i både. Vend dem med olivenolie, chili og salt, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Steg kartoffelbådene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde og møre.
Hak purløg. Rør cremefraiche, dijonsennep og hakket purløg sammen, og smag til med salt og peber.
Steg koteletterne i smør og olie på en varm pande i 3-4 minutter på hver side afhængigt af tykkelsen. De skal kun være lige akkurat gennemstegte, ellers bliver de for tørre.
Skyl og tør salaten. Anret koteletterne på tallerkener sammen med stegte søde kartofler og purløgscreme, og sæt salaten frem i en skål på bordet.

Tip!

Søde kartofler kan bruges som helt almindelige kartofler, men har en kortere tilberedningstid.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar