Koteletter med spinatsalat og kartoffelmos med ricotta

Koteletter er god og nem hverdagsmad, og hvis du køber tykke koteletter med ben eller skaft, får du mere smag for pengene!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre i en gryde med usaltet vand i 15-20 minutter. Hæld vandet fra kartoflerne, og lad dem dampe lidt af i gryden.
Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Smelt smørret på en pande, og steg porrerne ved middel varme i 3 minutter.
Riv skallen af citronen. Kom de stegte porrer ned i gryden til kartoflerne sammen med ricotta og citronskal. Mos det hele sammen med en gaffel til en grov mos, og smag til med salt og peber.
Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem i smør og olie på en pande i 5-7 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Skyl og tør spinaten. Skyl og halvér æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tynde både. Hak tranebærrene groft, og knus valnødderne ganske let.
Pres saften af citronen. Rør olivenolie og citronsaft sammen med dijonsennep, honning, salt og peber. Bland spinat, æbler og tranebær i en skål, vend det med dressingen, og drys med de knuste valnødder.
Servér koteletterne med kartoffelmos og spinatsalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar