Koteletter med spinat, ærter og svampe i sennepsfløde
14. juni 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Portobellosvampen er en stor og lækker spisesvamp, der passer godt til svinekødet. Almindelige champignon er et udmærket alternativ.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og skær begge dele i tern. Rens svampene, og skær dem i skiver. Skyl og tør spinaten, og pluk den groft.
Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og kassér dem. Skær aspargesene i stykker på 3-4 cm.
Steg løg, hvidløg og svampe i smør på en pande i et par minutter, til svampene er gyldne.
Tilsæt spinat, asparges og fløde, og lad det simre 3 minutter. Tilsæt sennep, og krydr med salt og peber.
Pensl koteletterne med olie, og grill dem på havegrillen eller en grillpande i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Servér koteletterne med grøntsager og sauce, og top med friskbælgede ærter og plukket persille. Spis med kogte kartofler og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk