Koteletter med rodfrugtsalat og gorgonzola

13. maj 2020 af .

Foto: Columbus Leth

En klassisk kotelet er herlig hverdagsmad, som med fordel kan serveres sammen med en fyldig salat med blå ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skræl pastinakker, persillerødder og gulerødder, og skær det hele i både eller grove stave. Vend dem med olie, fordel dem på en bageplade med bagepapir, og krydr med rosmarin, salt og peber.
Bag rodfrugterne i ovnen i 25 minutter, til de er næsten møre. Tag dem ud, og dryp med honning. Sæt dem tilbage i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldne.
Skyl og tør feldsalaten. Rør sennep, eddike og olie sammen, og krydr med salt og peber. Vend dressingen sammen med salat og bagte rodfrugter. Anret salaten i en skål, og top med smuldret blå ost.
Steg koteletterne i olie og smør på en varm pande i 3-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og servér koteletterne til rodfrugtsalaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar