Koteletter med rodfrugter og peberfrugtsauce
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Velsmagende svinekoteletter med en god rodfrugtblanding og en let peberfrugtsauce er både lækkert og nemt at lave og skaber en god stemning om middagsbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl gulerødder, persillerødder og pastinakker, skær dem i grove stykker, og fordel dem i et smurt ovnfad.
Læg koteletterne oven på rodfrugterne i fadet, og krydr med rosmarin, olivenolie, finthakket hvidløg, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 30-35 minutter, til koteletterne er gennemstegte, og rodfrugterne er møre.
Rens og skær løg, peberfrugt og chili i fine tern. Rist dem i olie i en gryde ved høj varme i 3-4 minutter. Tilsæt tomater fra dåse, og krydr med salt, peber og sukker. Spæd evt. med lidt vand, og lad saucen småkoge i 10 minutter.
Blend peberfrugtsaucen let, gerne med en stavblender, og server den varm til koteletter og rodfrugter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk