Koteletter med pasta-broccoli-salat i ostesauce
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Saftige koteletter med pasta og en cremet ostesauce er en sikker vinder på middagsbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget, og steg det i smør i en gryde, til det er klart. Tilsæt eddike, og lad den koge næsten helt ind. Hæld fløde ved, skru lidt ned for blusset, og lad saucen simre, til den tykner en smule.
Skær osten i mindre stykker, vend den i saucen, og rør, indtil osten er smeltet. Smag saucen til med salt og peber.
Kog pastaen efter pakkens anvisning. Skyl broccolien, og del den i små buketter. Lad dem koge med i gryden med pasta i de sidste 4-5 minutter.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande ved moderat varme i 5-6 minutter.
Vend den friskkogte, afdryppede pasta og broccoli sammen med ostesaucen. Anret det på tallerkener sammen med kotelletterne, og drys med hakket purløg.
Tip!
Ikke så vild med blå ost? Så brug en mildere ost i saucen, fx en cheddar
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk