Koteletter med grønkål, søde kartofler og tatarsauce

7. januar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Hvis du sørger for at købe nogle gode tykke koteletter med skaft, får du ekstrasmagfuldt kød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 210°. Skrub de søde kartofler, og skær dem i både. Fordel dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med olie, og krydr med spidskommen, paprika, salt og peber.
Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30 minutter, til de er gyldne og sprøde, og vend rundt i dem undervejs.
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen i en skål. Hak cornichonerne groft. Pil og hak rødløget fint. Skyl estragon og dild, kassér de grove stilke, og hak resten fint. Rør cornichoner, rødløg, estragon, dild, kapers og sennep i saucen, og smag til med salt og peber.
Dup koteletterne tørre, og krydr dem godt med salt og peber. Brun koteletterne på en brandvarm pande med olie og smør. Skru ned til middelvarme, og steg koteletterne færdige i 2-3 minutter på hver side, til de er akkurat gennemstegte, men stadig saftige. Tag koteletterne af panden, men lad panden være varm.
Skyl og afdryp den hakkede grønkål. Steg al grønkålen på den varme pande i 3-4 minutter, til det er sprødt og falder en smule sammen. Krydr med salt. Servér grønkålen til koteletterne sammen med søde kartofler og tatarsauce.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar