Koteletter med grillet æble og perlerugsalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Saftige koteletter og halve æbler med de flotteste grillstriber. Servér med en fyldig perlerugsalat med spidskål.
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem på en hed (grill)pande uden fedtstof i 4 minutter på hver side.
Skyl og halvér æblerne. Steg dem i 3-4 minutter på panden.
Skyl perlerug grundigt i en sigte, og kog det i letsaltet vand i 12 minutter. Hæld vandet fra.
Skyl og snit spidskålen meget fint. Steg spidskålen i smør og olie på en pande, til den netop falder sammen. Vend den stegte spidskål med kogt perlerug.
Rør rygeost sammen med mælk, og dryp det over retten. Pynt med ærteskud, og servér.
Tip!
Hvis du ikke har en grillpande, kan du stege koteletterne på en almindelig pande med olie.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk