Koteletter med grillede grøntsager og basilikumdressing
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Der er ikke noget så godt og nemt som en kotelet med skønt tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en grillpande op, hæld solsikkeolie på, og steg koteletterne på hver side, så de bliver flot gyldne. Skru ned for varmen, og steg dem, til de er netop gennemstegte. Tag dem fra varmen, og krydr med salt og peber.
Hak basilikum fint, og bland den med olivenolie, salt og peber.
Skyl aubergine og squash, og skær dem i tynde skiver. Vend dem i solsikkeolie, og steg dem på begge sider på den varme (grill)pande, til de får tydelige grillstriber. Skyl tomater og agurk, og skær dem i skiver.
Anret tomater og agurk på et fad, og fordel grillet aubergine og squash ovenpå. Dryp med basilikumdressing, og servér som tilbehør til koteletterne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk