Koteletter med broccoli og tomat
20. maj 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Ekstrem nem og virkelig lækker aftensmad. Du kan gøre det hele på 15 minutter. Højst!
Ingredienser
Sådan gør du
Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem af på begge sider ved høj varme på en pande, og steg dem 4-6 minutter på hver side ved lidt lavere varme afhængig af tykkelsen. Lad dem hvile et par minutter.
Rens aspargesbroccoli, og skyl tomaterne. Kog aspargesbroccoli i letsaltet vand i 2 minutter. Skær tomaterne i grove både.
Anret aspargesbroccoli og tomater på et fad, dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Top med revet Vesterhavsost og ristede græskarkerner, og servér til de lune svinekoteletter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk