Koteletter med blomkålsmos
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Kombinér den traditionelle kartoffelmos med blomkål, og giv den ekstra smag med citron og kapers. Dét er sagen!
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkålen, og skær den i mindre stykker (gem en smule til pynt). Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker.
Kog blomkål og kartofler i vand uden salt i 20 minutter, til de er møre. Gem lidt af kogevandet.
Mos blomkål og kartofler med en kartoffelmoser. Skyl og riv citronen (gem lidt til pynt).
Rør citronskal og olie i puréen, og justér evt. konsistensen med lidt kogevand, hvis mosen er meget tyk. Smag til med salt.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i smør og olie på en pande i 6-7 minutter på hver side.
Skyl persillen, og hak den fint. Drys rå blomkål, persille, kapers og citronskal over blomkålspuréen, og servér koteletter til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk