Koteletter med bagte rodfrugter og rødløg
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
De bagte rodfrugter og rødløg er flot og farverigt tilbehør til en god kotelet. Servér som luksuriøs hverdagsmad, eller forkæl dine gæster med den lækre ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl rodfrugterne, skær dem i stave, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pil rødløg, skær dem i både, og vend dem sammen med rodfrugterne. Dryp med olie, og drys med finthakket rosmarin og salt.
Sæt bagepladen i ovnen i 30 minutter, til rodfrugter og løg er møre og gyldne. Dryp honning og balsamico over, og vend rundt.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i smør på en pande i ca. 4 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Servér med bagte rodfrugter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk