Koteletter med bagte rødbeder

1. juni 2018 af .

Foto: Jakob Helbig

Møre koteletter af kalv serveret med bagte rødbeder, der får en lækker, let sødlig smag, når de bages i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Skrub rødbederne, skær dem i halve eller kvarte, og læg dem i en bradepande.
Vend dem godt rundt med kirsebæreddike, olie, friskhakket estragon, salt og peber.
Dæk bradepanden med alufolie, og bag rødbederne i ovnen i 45 minutter.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Anret de bagte rødbeder med hytteost og ribs, og servér til koteletterne sammen med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar