Koteletter med bagte rødbeder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Jakob Helbig
Møre koteletter af kalv serveret med bagte rødbeder, der får en lækker, let sødlig smag, når de bages i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Skrub rødbederne, skær dem i halve eller kvarte, og læg dem i en bradepande.
Vend dem godt rundt med kirsebæreddike, olie, friskhakket estragon, salt og peber.
Dæk bradepanden med alufolie, og bag rødbederne i ovnen i 45 minutter.
Krydr koteletterne med salt og peber, og steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side.
Anret de bagte rødbeder med hytteost og ribs, og servér til koteletterne sammen med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk