Koteletter med æblekompot og ristet rugbrød

10. marts 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Julens klassiske æbleflæsk er et sikkert hit, men det er denne version med saftige koteletter også.

Ingredienser

Sådan gør du

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle, og krydr dem med spidskommen og chiliflager.
Steg koteletterne på en pande med smør, olie og timiankviste i 2-3 minutter på hver side, til de er let rosa. Krydr med salt og peber, og tag koteletterne af panden.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær dem i både. Pil rødløgene, og skær dem i både.
Steg æble- og løgbåde på en pande med smør og olie i 4-5 minutter ved middelvarme, til de bliver bløde. Tilsæt valnødder og timiankviste, og steg videre i 2 minutter. Hæld æblecidereddike på panden, og lad det koge ind. Krydr med salt og peber.
Rist rugbrødsskiverne på en brødrister, og skær dem halve. Servér koteletterne med lun æblekompot og ristet rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar