Koteletter i tomatsauce med sprøde bønner og ris
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Koteletter i fad kan varieres med mange forskellige slags grøntsager. Denne version er sprød og fyldt med grønt. En lækker og nem hverdagsret, som hele familien vil kunne lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Varm en stor pande op, og steg koteletterne på højkant, så fedtkanten bliver sprød.
Læg koteletterne ned, og steg dem i 2 minutter på hver side. Tag dem af panden, og læg dem i et ovnfast fad.
Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Rør dem med olie, hakket rosmarin, paprika, salt og peber. Fordel tomatblandingen på kødet, og steg koteletterne færdige i ovnen i 20 minutter.
Skyl og nip bønnerne, og vend dem i rasp, parmesan, olie og salt.
Fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og steg dem med i ovnen de sidste 8 minutter.
Kog ris efter anvisningen på pakken. Pynt med skyllet persille, og servér til koteletter og sprøde bønner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk