Koteletter i flødesauce med østershatte, kartofler og æble-topping

2. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Forkæl koteletterne med en lækker flødesauce, og top med friske æbler, der tilføjer perfekt syre.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg koteletterne i smør på en stor pande ved høj varme i 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber, og læg dem på en tallerken.
Rens østershattene, og pluk dem i grove stykker. Skyl broccolien, og del den i mindre stykker.
Steg østershattene i olie på panden i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde, og kog i 4-5 minutter.
Læg broccoliskud og koteletter i flødesaucen, og varm igennem i 2-3 min. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Vend dem med lidt citronsaft, olie og salt i en skål.
Servér koteletter i flødesauce med østershatte og broccoli, og drys æble-topping over. Giv kartofler med persille til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar