Koteletter i flødesauce med østershatte, kartofler og æble-topping
2. marts 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Forkæl koteletterne med en lækker flødesauce, og top med friske æbler, der tilføjer perfekt syre.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg koteletterne i smør på en stor pande ved høj varme i 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber, og læg dem på en tallerken.
Rens østershattene, og pluk dem i grove stykker. Skyl broccolien, og del den i mindre stykker.
Steg østershattene i olie på panden i ca. 5 minutter, til de er gyldne. Krydr med salt og peber. Tilsæt fløde, og kog i 4-5 minutter.
Læg broccoliskud og koteletter i flødesaucen, og varm igennem i 2-3 min. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
Skyl æblerne, og skær dem i tynde både. Vend dem med lidt citronsaft, olie og salt i en skål.
Servér koteletter i flødesauce med østershatte og broccoli, og drys æble-topping over. Giv kartofler med persille til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk