Koteletter i fad med sennepssauce
10. august 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: AOP
De fleste kender og elsker koteletter i fad, men har du prøvet at tilberede retten i en cremet sennepssauce? Det smager herligt og giver kødet ekstra saft og kraft.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt smørret i en varm gryde. Pisk mel i og derefter begge slags sennep.
Pisk mælk i, lidt ad gangen, til saucen er tyk og blank. Lad den simre i 10-15 minutter under omrøring. Krydr med salt.
Brun koteletterne i lidt olie på en varm pande. De skal stege næsten færdige. Krydr med salt.
Læg koteletterne i et fad, og hæld sennepssaucen henover. Sæt fadet i ovnen ved 200° i 15-20 minutter.
Top med masser af estragon lige inden servering.
Nip enderne af bønnerne, og damp dem i saltet vand i 3-5 minutter – de må ikke være rå. Skyl dem i koldt vand.
Pil og hak løget fint. Vend bønnerne med olie, eddike, salt og løg.
Servér koteletter i fad med bønner og evt. kogte kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk