Koteletter i fad med peberfrugter og ris
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
De milde koteletter får masser af smag fra paprikasaucen, der er smagt til med både chili, paprika og worcestershiresauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Brun koteletterne i olie på en stor pande. Læg dem med stegefedtet i et ovnfad.
Skær peberfrugterne i strimler, og læg dem på koteletterne.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Blend alle ingredienserne til saucen sammen i en minihakker.
Hæld paprikasaucen over koteletterne, og drys med pinjekerner. Steg koteletterne færdige i ovnen ved 180º i ca. 25 minutter.
Pil majskolberne, og skær kernerne af med en skarp kniv (stil kolben lodret, og skær fra top mod bund). Læg majskernerne i en gryde med kogende, letsaltet vand i 2 minutter. Afdryp, bland dem med de kogte ris, og servér som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk