Koteletter i fad med peberfrugter og ris

De milde koteletter får masser af smag fra paprikasaucen, der er smagt til med både chili, paprika og worcestershiresauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Brun koteletterne i olie på en stor pande. Læg dem med stegefedtet i et ovnfad.
Skær peberfrugterne i strimler, og læg dem på koteletterne.
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Blend alle ingredienserne til saucen sammen i en minihakker.
Hæld paprikasaucen over koteletterne, og drys med pinjekerner. Steg koteletterne færdige i ovnen ved 180º i ca. 25 minutter.
Pil majskolberne, og skær kernerne af med en skarp kniv (stil kolben lodret, og skær fra top mod bund). Læg majskernerne i en gryde med kogende, letsaltet vand i 2 minutter. Afdryp, bland dem med de kogte ris, og servér som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar