Koteletter i fad med mango og kokos
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De asiatiske smage klæder koteletterne godt. Husk, at der er forskel på styrken i karrypasta – brug evt. lidt mere eller mindre.
Ingredienser
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180°.
Steg koteletterne flot gyldne i solsikkeolie på en stor (grill)pande. Tag koteletterne af panden, og læg dem over i et ovnfast fad.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Skræl mangoen, og fjern stenen. Skær mangokødet i grove firkanter, og fordel dem med løs hånd over koteletterne.
Riv ingefær og hvidløg på den fine side af et rivejern. Skyl og hak chilien fint. Bland det hele med karrypasta, og rør kokosmælken i. Hæld blandingen over koteletterne. Tilbered retten i ovnen i ca. 20 minutter.
Smag kokossaucen til med salt, og servér koteletterne sammen med kogte jasminris og et drys friskhakket koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk