Koteletter i fad med cremet Baileys-sauce
26. april 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Du kender måske Baileys som en likør, der både kan bruges i desserter eller drikkes alene, i kaffen og i drinks. Men de cremede whisky- og flødebaserede dråber er også en alletiders base i en sauce.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Dup koteletterne tørre, krydr med salt og peber, og brun dem i olivenolie i 1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ovnfast fad.
Skær champignoner i kvarter og jordskokker i skiver. Sautér dem på panden i en blanding af smør og olivenolie 4-5 minutter.
Hæld Baileys og fløde over. Lad det simre i et par minutter.
Hæld grøntsager og sauce i fadet, og bag retten i ca. 20 minutter, til koteletterne er færdigtilberedte.
Servér med kogte kartofler til med og frisk timian oven på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk