Koteletter i fad med cremet Baileys-sauce

26. april 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Du kender måske Baileys som en likør, der både kan bruges i desserter eller drikkes alene, i kaffen og i drinks. Men de cremede whisky- og flødebaserede dråber er også en alletiders base i en sauce.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Dup koteletterne tørre, krydr med salt og peber, og brun dem i olivenolie i 1 minut på hver side. Læg koteletterne i et ovnfast fad.
Skær champignoner i kvarter og jordskokker i skiver. Sautér dem på panden i en blanding af smør og olivenolie 4-5 minutter.
Hæld Baileys og fløde over. Lad det simre i et par minutter.
Hæld grøntsager og sauce i fadet, og bag retten i ca. 20 minutter, til koteletterne er færdigtilberedte.
Servér med kogte kartofler til med og frisk timian oven på.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar